Om terapeutene

Torunn Fosse

Torunn Fosse

Torunn Fosse er utdannet psykoterapeut ved Norsk Psykodramainstitutt. Siden 2003 har hun i sin privatpraksis tilbudt samtaleterapi og parterapi i Kristiansand.

Hun har lang erfaring som samtaleterapeut, parterapeut, livsveileder og sjelesørger. Videre har hun arrangert kurs for kvinner med temaet «Det hele mennesket».

Hun har deltatt på flere kurs ved Institutt for sjelesorg, Modum Bad og er godkjent kursleder for samlivskurset Bufferkurs for par, holdt av psykologspesialist Anne Marie Fosse Teigen.

Tor Arild Fosse

Tor Arild Fosse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tor Arild Fosse er utdannet spesialpedagog med 20 års praksis som lærer. I perioden 1994-2015 jobbet han som veileder og kursansvarlig i attføringsbedriften Avigo i Lillesand. Via enkelmannsforetaket «Tor Arild Fosse – kurs og kompetanseoppbygging» har han drevet opplæring i attføringsbedrifter, samt gjennomført kartleggings- og utredningsoppdrag for NAV. Han har i alle år vært engasjert i mellommenneskelig problemer med fokus på kommunikasjon, samhandling og konfliktløsning. Han er godkjent kursleder for samlivskurset Bufferkurs for par, holdt av psykologspesialist Anne Marie Fosse Teigen.

Som samtaleterapeut ved Kreativ Vekst tilbyr Tor Arild Fosse oppfølging av enkeltpersoner samt parterapi sammen med Torunn Fosse.